Amsterdam kiest weer voor woonbeton!

Oververhitting van de huizenmarkt in Amsterdam is allang weer aan de gang. De hypotheken vliegen als broodjes over de toonbank en de Nederlandse Bank waarschuwt particulieren voor te aantrekkelijke renteberekeningen. De vraag is überhaupt of mensen nog geld overhouden voor de inrichting want voor een beetje hypotheek moet je als starter tegenwoordig 10 tot 20% van de waarde van het getaxeerde pandje zelf meenemen. Als je evenwel goed in de slappe was zit dan wordt het pas echt ingewikkeld. Want wat leg je op de vloer, ga je het echt luxe aanpakken of zoek je een goedkoop laminaatje? En wat doen we met de badkamer?

Waar vind je prijzen van woonbeton?
Maar goed, als je dan toch geld over hebt voor de inrichting van je woning en je wilt een duurzame vloer, dan is woonbeton zeker een prima alternatief. De term woonbeton beslaat een breed spectrum vloerafwerkingen die op basis van cement worden aangelegd. Meestal wordt in deze zogenaamde cementgebonden vloeren ook epoxy of polyurethaan meegenomen om de vloermassa tijdens het leggen makkelijker te verwerken te maken. Over de prijzen van woonbeton is niet veel informatie op het internet vinden omdat leverancier alles laten afhangen van de specifieke situatie, de noodzakelijke voorbehandeling van de vloer en dergelijke. Als je puur kijkt naar het materiaal dat wordt gebruikt, dan zijn daar uiteraard wel uitspraken over te doen. Zie bijvoorbeeld www.woonbeton.nl.

Woonbetonmarkt lift nog steeds mee op esthetische volmaaktheidstrend
Het streven naar gladde, naadloze oppervlakten op vloer en wand is een trend die al 20 jaar geleden is ingezet. Geen behang meer, geen parketvloer maar strakke wanden en vloeren en als het even kan in de badkamer nu ook steeds meer naadloze kunststof gebonden vloeren. In winkels en kantoren is deze trend ook zichtbaar. De kwaliteit en de keuzemogelijkheden in woonbeton zijn dan ook de laatste 15 jaar behoorlijk verbeterd. Tegenwoordig kan je in elke kleur een woonbetonvloer laten aanleggen. Je kan er vloerverwarming in kwijt en je hebt keuze uit verschillende oppervlaktestructuren. Misschien wel de belangrijkste reden voor de vraag naar naadloze producten is de behoefte aan een rustige leefomgeving binnenshuis. Waar de buitenwereld steeds drukker wordt, is het van belang om thuis een serene omgeving te creëren waar men weer op adem kan komen. Woonbeton is bij uitstek een product die in deze behoefte voorziet.

In de regio Amsterdam vindt u tal van aanbieders van woonbeton. Leveranciers met een ruime showroom hebben altijd een streepje voor natuurlijk, want dan kunt u exact zien wat voor woonbetonproduct u eigenlijk in huis haalt.

Pin It

Comments are closed.