Italiaanse gietvloerdesigner met Amsterdam als thuisbasis

Professioneel gietvloerbedrijf uit Amsterdam met uitnodigende site
Waar moet u het zoeken als het om gietvloeren gaat? De laatste jaren zijn dit type afwerkingen steeds vaker te vinden in woningen van Amsterdamse particulieren. Niet alleen voor het esthetische effect maar vooral ook vanwege de functionele mogelijkheden en het onderhoudsgemak. Een goed gietvloerbedrijf zoeken is nog een hele kluif. Binnen Amsterdam vindt u zo 25.000 hitst binnen de zoekmachines op internet. Om nog maar te zwijgen van het grote aantal mogelijkheden wat er binnen gietvloerland bestaat. Zogenaamde polyurethaan gietvloeren van allerlei soorten met diverse kleuren en toplagen. Uiteindelijk landen we op de site van Gietvloer, gevestigd in Amsterdam, en blijven wat langer rondkijken. Een esthetisch hoogwaardig product vraagt natuurlijk om een site die er ook goed uitziet, elegant, met de nadruk op kleurgebruik en modern meubilair en die de doorsnee particulier vooral een goed overzicht geeft welke esthetische mogelijkheden er allemaal mogelijk zijn op dit gebied. Wat gelijk duidelijk wordt is dat dit bedrijf zicht heeft gespecialiseerd in interieurdesign. De gietvloeren die worden aangebonden zijn bijna zonder uitzondering het hogere segment gietvloeren op zogenaamde alifatische basis.

Gietvloerbedrijf in Amsterdam met Italiaanse designvoorkeuren
Gietvloer Italia is meer dan alleen een website. Na een belletje komen we erachter dat dit bedrijf ook internationaal actief is. Volgens de eigenaar legt Gietvloer Italia uit Amsterdam zich toe “op het bieden van zoveel mogelijk hoogwaardige stijlmogelijkheden voor onze klanten”, aldus een medewerker. Als u op zoek bent naar een professioneel gietvloerbedrijf in Amsterdam, dan kan dit bedrijf u zeker in de goede richting helpen. De website geeft een prima overzicht van alle mogelijkheden, ook voor ondernemers bijvoorbeeld die een winkel, showroom of kantoor willen inrichten. De vraag is echter of in deze economische tijden het hogere segment gietvloeren nog steeds zo populair is. “Er is geen reden tot klagen”, aldus de medewerker die wij spraken, “Er zijn nog steeds mensen die kwaliteit verkiezen boven de emmers slechte kwaliteit epoxy die je bij de bouwmarkt voor een prikkie kan krijgen”.

Betonlook gietvloeren en metallic gietvloeren Een bijzonder segment bij Gietvloer Italia zijn de betoonlook gietvloeren. Ze zijn te vergelijken met bijvoorbeeld gevlinderde betonvloeren maar dan met een dichtere structuur. Deze betonlook gietvloeren worden ook steeds vaker aangebracht bij Amsterdamse woningbezitters, ze vormen een neutrale achtergrond voor andere interieurelementen zoals moderne kasten en vitrines of design meubelen. Bent u op zoek naar een gietvloerbedrijf in de omgeving van Amsterdam? Misschien is dit de juiste keuze voor u!

Pin It

Comments are closed.